7 Mart 2021 Pazar
Bugun Adana Lezzet Festivalinde "Gastronomi Festivallerinde Nitelik mi Nicelik mi?" konusunu konuştuk. Ben niteliğin ön plana çıkarılması ile doğru pazarlama ve tanıtım yapılarak profesyonellerle gündem oluşturulması ve yerele sahip çıkarak global ölçüde tanıtımın yürütülmesinin festival amaçlari arasinda olmasini savunanlardanim. Yereli yerele satarak bir yere varamıyoruz!Harika organizasyon için @zeynepkakinc @ebrukkorali @tayyarzaimoglu @logos.iletisim
#adanalezzetfestivali ne çok tesekkur ederim. Bu arada gelecek yil bu harika etkinliği ajandalarınıza not etmenizi ve en az iki gününüzü bu festivale ayırmanızı öneririm.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
Pirinç, dünyada mısır ve buğdaydan sonra en fazla ekimi yapılan yeryüzünün en eski yiyeceklerinden biridir. 8000 yıldır Çinde yenildiği ...
-
Uzun zamandır Yaşayan Toprak Yerel Tohum projesi sebebiyle daha çok saha çalışmalarındayım. Dünyaya bir daha gelsem yine Mardin'de do...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder