7 Mart 2021 Pazar
Her bölgeye özgü lezzet hafızasını gelecek kuşağa aktarmak, yalnız o bölge mutfağına has reçeteleri öğretmekle değil, toprağında yetişen ürünün gerçek tadının ayırt edilebilir, hatırlanır olmasını sağlamakla mümkündür.
Transfering cuisine culture that belongs to a certain region is possible with not only teaching recipes of that certain region but also introducing the products which grow in that land.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
Pirinç, dünyada mısır ve buğdaydan sonra en fazla ekimi yapılan yeryüzünün en eski yiyeceklerinden biridir. 8000 yıldır Çinde yenildiği ...
-
Uzun zamandır Yaşayan Toprak Yerel Tohum projesi sebebiyle daha çok saha çalışmalarındayım. Dünyaya bir daha gelsem yine Mardin'de do...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder